Az elmúlt napokbeli rendkívüli fejlemények után hétfőn bejelentették a bolgár kormánypártok: feladják az orosz gázt célzó energia hozzájárulás elképzelését, illetve a bizonytalan jövőbe tolják az alkalmazását. Ez magyar szempontból nagy jelentőségű hír, mert a Bulgárián át vezető Török Áramlaton át érkezik a hosszú távú magyar-orosz gázszerződés döntő része, és a bolgár törvény alapján az orosz Gazpromnak fizetnie kellett volna a köznyelvben adónak nevezett 20 levás bolgár díjat. A Portfolio megbízható szófiai információi szerint azonban egyetlen levát sem fizettek eddig, és óriási kérdés volt...
2023-12-11 19:07:16

A Survivor műsorvezetője, Varga Miklós Joe szinte ki se tudta pihenni magát a Nyerő Páros után, azonnal a Fülöp-szigetekre kellett utaznia, így az is megfordult a fejében, hogy Csengével feladják a játékot.
2023-11-16 09:07:25

A Survivor műsorvezetője, Varga Miklós Joe szinte ki se tudta pihenni magát a Nyerő Páros után, azonnal a Fülöp-szigetekre kellett utaznia, így az is megfordult a fejében, hogy Csengével feladják a játékot.
2023-11-16 09:05:59

Bréking: lemondott a portugál miniszterelnök!

António Costa portugál miniszterelnök kedden benyújtotta a lemondását, miután a rendőrség korábban házkutatást tartott az elnök rezidenciáján, majd később korrupció gyanújával őrizetbe vette hivatalvezetőjét, Vítor Escáriát - írja a Politico.
2023-11-07 16:07:15

Utolsó esély? Szórólapokon szólítja fel Izrael a Hamász tagjait, hogy tegyék le a fegyvert

Egyértelműen jelezniük kell a terroristáknak, hogy feladják a küzdelmet, ha életben akarnak maradni.
2023-10-29 18:06:13

Utolsó esély? Szórólapokon szólítja fel Izrael a Hamász tagjait, hogy tegyék le a fegyvert

Egyértelműen jelezniük kell a terroristáknak, hogy feladják a küzdelmet, ha életben akarnak maradni.
2023-10-29 18:05:56

Befejezte a Fidesz brüsszeli akadékoskodását, most már tényleg jön a pénz

A gazdaság egyre romló teljesítménye vette rá Orbánékat, hogy feladják értelmetlen ?szabadságharcukat?. Ujhelyi István írása.
2023-10-27 15:10:45

Befejezte a Fidesz brüsszeli akadékoskodását, most már tényleg jön a pénz

A gazdaság egyre romló teljesítménye vette rá Orbánékat, hogy feladják értelmetlen ?szabadságharcukat?. Ujhelyi István írása.
2023-10-27 15:07:26

Feladják az oroszok Avgyijivka bekerítését, az EU is növeli Ukrajna támogatásának mértékét - Híreink az orosz-ukrán háborúról hétfőn

Az ISW információi szerint az elmúlt hetek sikertelen próbálkozásai és hatalmas veszteségei után Oroszország fel fog hagyni a donyecki Avdijivka város bekerítésére tett kísérletekkel. Az EU újabb 1,6 milliárd Euros támogatáscsomagot utalt át Kijevnek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.
2023-10-23 14:08:01

Kemény fenyegetést küldött az izraeli védelmi miniszter ? Két utat adott a Hamásznak

Megszólalt Joáv Gallant izraeli védelmi miniszter a Hamász elleni harcok közben, amelyben két lehetőséget vázolt fel a radikális iszlamista szervezet fegyvereseinek: feladják magukat vagy meghalnak - írja a The Times of Israel.
2023-10-17 15:09:51

Bréking! Visszavonulót fújt a kormánypárt napelem-ügyben!

Arra kérem Lantos Csaba energetikai minisztert, hogy ?a már megvalósult családi beruházások esetén ne vonjanak el szerzett jogokat, és a kormány döntsön az éves szaldóelszámolás visszaállításáról legalább azon családok esetén, akiket ez korábbi szerződéseik alapján is megilletett!? ? posztolta ki percekkel ezelőtt Kocsis Máté Fidesz frakcióvezető. Mindez afelé mutat, hogy az érintett mintegy 215 ezer napelemes háztartás számára nem lesz változás: 2024-től kezdve is éves szaldó szerint fognak elszámolni a szolgáltatójukkal.
2023-09-05 13:45:20

Bréking! 700 milliárd forinttal több pénzre lesz szüksége idén Magyarországnak

Az eredeti 3409 milliárd forintról 4113 milliárd forintra emelte a központi költségvetés finanszírozási igényét a kormány, az ÁKK pedig ennek megfelelően módosította finanszírozási tervét ? derül ki az adósságkezelő közleményéből. Az egyelőre nem derül ki, minek köszönhető a GDP mintegy 0,9 százalékának megfelelő módosítás, hiszen hivatalosan nem változott eddig az idei 3,9 százalékos deficitcél.
2023-09-04 18:38:41

Így tarthatja a választott étrendet: tanácsok, hogy ne bukjon el idő előtt

Az újév és a nyár előtti időszak a fogadalmak ideje, sokan tervezik, hogy diétáznak vagy életmódot váltanak, ám a felmérések szerint az emberek nagyjából két hét után feladják a választott fogyókúrás étrendet.
2023-08-06 09:14:45

Hihetetlen, de most Perez Forma-1-es trófeáját sikerült összetörni

"Bréking news" megint a Red Bullnál.
2023-08-03 06:49:39

Bréking! Leminősítette az USA-t a Fitch

A korábbi AAA besorolásról AA+ kategóriába vágta vissza a Fitch Ratings az Egyesült Államok adósbesorolását. Elemzők és piaci szereplők szerint a hitelminősítő döntése miatt nem várhatóak éles mozgások a piacon, leginkább a bejelentés időzítését kérdőjelezik meg a szakemberek.
2023-08-02 03:21:00

Bréking! Belengette a rezsicsökkentés átalakítását a kormány

Olyan reformot tervez a magyar kormány, amely minden lakossági áramfogyasztónak lehetővé teszi majd, hogy dinamikus árképzés szerint vehesse az áramot évi 2523 kWh, azaz a rezsivédett árú éves fogyasztás felett ? szúrta ki a Portfolio az uniós helyreállítási terv új anyagában. Ez azt jelenti, hogy miközben erről idehaza még nem tett említést a kormány, az Európai Bizottság felé kidolgozott, most társadalmi egyeztetésre kitett, dokumentumban felfedte a rezsicsökkentési rendszer átalakításának középtávon tervezett irányát. A dinamikus árképzést lehetővé tevő reformhoz gyorsan hozzátette azt a ki...
2023-07-31 00:22:50

Bréking: így változnak az extraprofitadók!

A Magyar Közlöny szerda esti számában több érdekes kormánydöntés is megjelent. Ezek közül talán a legkevésbé meglepő az extraprofitadók módosítása, ugyanis ennek a főbb tartalmát már a napokban ismertette a kormány a jövő évi költségvetés kapcsán. Mindenesetre érdekes, hogy a 2024-es büdzsét megalapozó adótörvények egy része rendeleti úton jelenik meg és nem kerül a parlament elé. Az új extraprofitadó-szabályok többek között kimondják, hogy a bankok megfelezhetik az extraprofitadó-terhelésüket aktív állampapírbefektetéssel, a biztosítók adófizetési kötelezettsége viszont nem változik, és közbe...
2023-06-01 02:08:17

Bréking: meghosszabbította az adóbevallás beadási határidejét a NAV!

Percekkel ezelőtt, hétfőn késő este közölte a NAV a Facebook-oldalán, hogy egy nappal, május 23-án éjfélig meghosszabbították az szja-bevallás beadásának határidejét az informatikai rendszerek akadozása miatt.
2023-05-22 23:06:18

Bréking: Magyarország blokkolja az újabb uniós szankciókat és a békekeret kifizetését!

Négy ok miatt nem szavazza meg Magyarország a készülő 11. uniós szankciós csomagot, illetve az Európai Békekeretből az újabb kifizetést az ukrajnai fegyverszállítások finanszírozására ? jelentette be a Facebook-on élőben közvetített videójában Szijjártó Péter. A leginkább fájó pont az OTP ukrajnai listázása: addig, amíg az ukránok nem veszik le a magyar bankot a háború finanszírozóinak nemzetközi listájáról, a magyar fél nem fog együttműködni, derül ki a külgazdasági és külügyminiszter szavaiból.
2023-05-17 16:08:47

Szabó Győző a pandémia okozta megszorításokról: Szomorú, amikor a színész kolléga hozza ki a pizzámat

Szabó Győző nemrég a LifeTV-n bukkant fel, ugyanis meghívták a Bréking című beszélgetős műsorba. Itt többek között arról is szó esett, hogy sok más szakma mellett, saját pályájukat tekintve a színészeket is kedvezőtlenül érinti/érintette a koronavírus-járvány. A szomorú sztori inkább az, amikor az ember rendel egy pizzát otthon, és egy kollega hozza ki. Azért ez kemény. Van, aki repülőgépet takarít, de sokan csinálják azt, hogy minden nap elmondanak egy verset. Megmondtam, hogy én ilyet nem fogok csinálni. Én nem fogok verseket mondani csak azért, hogy valami legyen. Ebbe én nem szállok be. P...
2021-02-18 09:05:40

Gömöri András Máté: Én vagyok otthon a férfi, az ezüst hátú hím gorilla

A Bréking legutóbbi adásában többek között a mozaikcsaládokról is szó esett, aminek kapcsán a 28 éves Gömöri András Máté is tapasztalatból tudott mesélni. A színész 2 és fél éve vette el Polyák Lillát, de már öt éve vannak együtt és azt mondja, felesége fiaival, akik most 14 és 16 évesek, soha nem volt összetűzése, mert már az elején lefektették a szabályokat. Lilla borzasztó jó előkészítésének volt köszönhető, hogy meg tudtam érkezni egy olyan rendszerbe, hogy engem elfogadtak a srácok. Az elején volt egy-egy beszélgetésem velük, aminek az volt a lényege, hogy én nem az apa vagyok. Az apa, a...
2021-02-19 10:05:44

Kiss Endi azt mondja, egyáltalán nem tartott be semmilyen szabályt a pandémia alatt

A Hooligans együttes dobosa, Kiss Endi volt a Bréking vendége, aki a koronavírus-járvány alatti tapasztalatiról számolt be ? mindjárt egy nagy vallomással kezdve. Tavaly márciusban kiderült ez az egész, és elkezdődött, én viszont ? elnézést érte, tudom, hogy médiában szereplő emberek nem mondhatnak ilyet ? egyáltalán nem követtem semmit benne, és nem tartottam be semmit. Bocsánat. Másképp nézem az életet. Aminek meg kell történnie, az meg fog. Majd Demcsák Zsuzsa szólt, hogy a zenészt azért ?biztos felvilágosította már valaki? arról, hogy ő is lehet vírushordozó, így legalább másokra illene f...
2021-02-19 15:05:41

Fésűs Nelly sírva fakadt a stúdióban azon, hogy miatta bántják a lányát kommentekben

A Bréking legutóbbi adásában Fésűs Nelly színésznő vendégeskedett, aki lányáról, a modellkedő és énekesi pályát is szem előtt tartó Horváth Csengéről mesélt. Fésűs elmondta, sok negatívumot kap a lánya. A gyerekemet bántják? Hogy? Milyen alapon? Ő aztán senkinek nem ártott. Az egyetlen hibája, hogy az én gyerekem. Akárki bántja a gyerekemet, azt nem tudom elviselni ? mesélte a színésznő, aki nem tudta visszatartani a könnyeit. Meg ez aljas szerintem. Mint mesélte, lánya nem veszi magára a negatív kommenteket, hanem keményen tűri azokat. Itt lehet visszanézni a beszélgetést. The post Fésűs Nel...
2021-02-19 16:05:41

Demcsák Zsuzsa is felült a régi képeket posztoló celebek vonatára

A LifeTV műsorvezetője régóta ismerős lehet a tévéképernyőkről. A mai napon megosztott magáról egy mostani és egy 20 éves felvételt tartalmazó képpárt szép hosszú karrierjét megünneplendő. Demcsák Zsuzsa karrierje a Magyar Televízióban indult a 90-es években, majd 1997-től az akkor induló TV2 Fort Boyard című ügyességi vetélkedőjének a házigazdája lett. Később a Tények, és a Jó estét, Magyarország! riportereként dolgozott a csatornánál, majd a Mokka műsorvezetője lett és az ATV-nél is megfordult. 2020 óta pedig a LifeTV Bréking című műsorát vezeti. The post Demcsák Zsuzsa is felült a régi ké...
2021-02-23 16:05:40

Ganxsta Zolee nem titkolja alkoholproblémáit, és nem akar leszokni

A Life TV Bréking! című műsorának csütörtöktől látható adásában kerültek szóba a szenvedélybetegségek, a Quimby alkoholproblémákkal küzdő frontemberével, a rehabon lévő Kiss Tibivel kapcsolatban. Ganxsta Zolee erre reagálva fejtette ki véleményét, hogy szerinte ez általános jelenség a szakmában. Az nlc.hu beszámolója szerint azt mondta, ő is alkoholproblémákkal küzd, mint ahogy ebben a szakmában mindenki, csak van, aki nem vallja be. A zenész azt is hozzátette, hogy ő nem akar leszokni, és nem is akar jó példát mutatni másoknak. Aki rockzenész, és jól csinálja a szakmáját, az egészen biztos, ...
2021-02-24 16:06:43

Ganxsta Zolee nem titkolja alkoholproblémáit, és nem akar leszokni

A Life TV Bréking! című műsorának csütörtöktől látható adásában kerültek szóba a szenvedélybetegségek, a Quimby alkoholproblémákkal küzdő frontemberével, a rehabon lévő Kiss Tibivel kapcsolatban. Ganxsta Zolee erre reagálva fejtette ki véleményét, hogy szerinte ez általános jelenség a szakmában. Az nlc.hu beszámolója szerint azt mondta, ő is alkoholproblémákkal küzd, mint ahogy ebben a szakmában mindenki, csak van, aki nem vallja be. A zenész azt is hozzátette, hogy ő nem akar leszokni, és nem is akar jó példát mutatni másoknak. Aki rockzenész, és jól csinálja a szakmáját, az egészen biztos, ...
2021-02-24 16:06:43

Ganxsta Zolee nem titkolja alkoholproblémáit, és nem akar leszokni

A Life TV Bréking! című műsorának csütörtöktől látható adásában kerültek szóba a szenvedélybetegségek, a Quimby alkoholproblémákkal küzdő frontemberével, a rehabon lévő Kiss Tibivel kapcsolatban. Ganxsta Zolee erre reagálva fejtette ki véleményét, hogy szerinte ez általános jelenség a szakmában. Az nlc.hu beszámolója szerint azt mondta, ő is alkoholproblémákkal küzd, mint ahogy ebben a szakmában mindenki, csak van, aki nem vallja be. A zenész azt is hozzátette, hogy ő nem akar leszokni, és nem is akar jó példát mutatni másoknak. Aki rockzenész, és jól csinálja a szakmáját, az egészen biztos, ...
2021-02-24 16:06:43

Korábban első randijuk után, két kérdés miatt dobta francia pasiját Demcsák Zsuzsa

Mint a Bréking című műsorból kiderült, Demcsák Zsuzsa igazi patrióta: elmesélte egy évekkel ezelőtti randiélményét, melynek főszereplője egy francia fiú volt, aki kizárólag azért utazott Párizsból Budapestre, hogy Demcsákkal találkozhasson. Sok köszönet nem volt ebben. A leggyorsabb első randim az egy francia fiú volt, aki ide utazott Magyarországra miattam. Idejött Párizsból Magyarországra, hogy velem találkozzon. A repülőtérre kimentem elé, mire hazaértünk, azzal a lendülettel fordultam is vissza. Az első kérdés az volt, hogy minek ilyen kis országnak ekkora parlament? A második: egyáltalán...
2021-02-25 07:05:41

Harsányi Levente milliókat bukott játékgépezésen a ?90-es években

A Blikk szúrta ki, hogy Harsányi Levente is feltűnt (vagy feltűnik majd) a napokban a LifeTV Bréking című traccsműsorában, ahol újra felelevenítette azt a sztorit, miszerint a kilencvenes években a játékgépek rabja lett. Több mint öt évvel ezelőtt már mesélt erről, akkor százezrekről beszélt forintban: Kapcsolódó Százezreket vesztett játékgépen Harsányi Levente A műsorvezető szerencsés, hogy nem tette tönkre a játékszenvedély. Ma már tét nélkül játszik. Úgy tűnik, rosszul emlékezett, mert most már milliókról beszélt: A játékgépek kereszttüzében éltem. Amikor beszüntették ...
2021-02-25 09:05:52

Bréking! Beoltották Orbán Viktort, ez a vakcinát kapta meg

Beoltották Orbán Viktort is a koronavírus ellen.
2021-02-28 11:06:12

Bréking! Beoltották Orbán Viktort, ez a vakcinát kapta meg

Beoltották Orbán Viktort is a koronavírus ellen.
2021-02-28 11:06:12

Bréking! Beoltották Orbán Viktort, ez a vakcinát kapta meg

Beoltották Orbán Viktort is a koronavírus ellen.
2021-02-28 11:06:14

Bréking! Beoltották Orbán Viktort, ez a vakcinát kapta meg

Beoltották Orbán Viktort is a koronavírus ellen.
2021-02-28 11:06:14

Demcsák Zsuzsára ujjal mutogatnak, mert a férje fiatalabb nála

A műsorvezető a Brékingben beszélt arról, hogy neki is vannak negatív tapasztalatai amiatt, hogy indiai származású férje fiatalabb nála, pedig csak négy év a korkülönbség köztük. Kapcsolódó Demcsák Zsuzsa szokott flörtölni a férje mellett is Mindig szól neki a férje, hogy a másik félre fogja érteni a flörtölgetést. Azt tudom mondani, hogy igenis vannak társadalmi előítéletek akkor, hogyha a férfi a fiatalabb egy kapcsolaton belül, amivel én is naponta szembesülök. Ugye a férjem fiatalabb nálam és nagyon sokszor megkapjuk, ráadásul nálunk az előítéletek többszörösek a bőrs...
2021-03-01 14:06:20

Halott férfit találtak az utcán Soroksáron

Holttestet találtak kedd délelőtt Soroksáron, írja a Bors. A férfi holttestét a Szentlőrinci út és a Dinnyehegyi úti kereszteződés közelében fedezték fel az utcán. Megkerestük a BRFK-t az ügyben, ahol azt a választ kaptuk, hogy egy középkorú férfi holttestét találták meg, s nem merült fel idegenkezűség, illetve bűncselekmény gyanúja. The post Halott férfit találtak az utcán Soroksáron first appeared on 24.hu.
2021-03-02 18:05:58

Schmuck Andor a megismerkedésük után 2 órával már lakáskulcsot adott a párjának

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Schmuck Andor nem várt sokat a lánykéréssel és a házassággal, de a Bréking műsorvezetőit szabály szerint sokkolta, amikor közölte, hogyan végződött feleségével az első randijuk 2018 márciusában. Én az első nap odaadtam minden PIN-kódomat meg a lakáskulcsot. Másnap odaköltözött és azóta együtt vagyunk. Semmi különleges nincs ebben. Két órája ismertük egymást, de így éreztem jónak. Én ebben hiszek, hogyha érzem, akkor nosza ? magyarázta Schmuck, aki másfél év után vette el a 26 évvel fiatalabb Esztert. The post Schmuck Andor a megismerkedésük után 2 órával már ...
2021-03-04 17:06:30

Iszak Eszter nem érti, miért hajtanak pasijára, Gyurta Danira a nők, ha van párja

Iszak Eszter is eljutott a LifeTV Bréking című műsorába, így újabb celebet pipálhatnak ki Demcsák Zsuzsáék. Iszak többek között párkapcsolatáról is szót ejtett: mint ismeretes, Gyurta Dániel világbajnok úszóval jár az influenszer. Az a legdurvább, hogy neki sokkal több nő ír, mint nekem férfi. A nők olyanokba mennek bele, hogy huh? és nem is a kommentek, hanem a privát üzenetek. Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők még azután is írják a privát üzeneteket, hogy kiderül, valakinek van párja. A férfiak ebben egyenesebbek, azt látom. The post Iszak Eszter nem érti, miért hajtanak pasijára, Gyurt...
2021-03-10 10:06:19

Németh Kristóf a gendersemleges vécékről: Oda jutottunk, hogy valaki olyan szabad, hogy azt se tudja, fiú-e vagy lány?

Néhány hete írtunk arról, hogy a Hasbro játékgyártó cég gendersemlegessé teszi a főként Toy Story-filmekből ismert (de egyébként Amerikában az ?50-es évektől őrülten népszerű) Krumplifej úr nevezetű figuráját. A cég úgy indokolta döntését, hogy a gyerekek így majd színesebb családokat hozhatnak létre játék közben ? a nemet illető jelzőt így eltávolítják róla, azaz Krumplifejként találkozhatunk vele a boltokban. Kapcsolódó Gendersemleges játékként gyártják tovább Krumplifej urat Egy új Toy Story-epizód vajon miként oldja majd meg mindezt? Ezt a témát kezdték el boncolgatni...
2021-03-10 11:06:19

Delhusa Gjon: Vírustagadó voltam, bevallom férfiasan

Az énekes a Bréking című traccsműsorban vendégeskedett, ahol előbb arról beszélt, megszületett első unokája, majd kitér a koronavírusra is, amellyel eléggé megszenvedett az elmúlt hónapokban. Kapcsolódó Megszületett Delhusa Gjon első unokája Két hete lett nagypapa az énekes. Én vírustagadó voltam, bevallom férfiasan. Ilyen életforma mellett? én kint élek a Pilis lábánál, lovaink vannak, minden nap jövünk-megyünk, kinn élünk a réten. Nem iszom, nem dohányzom, az enyém egy mintaértékű élet. Engem nem kaphat el a réten semmi. És aztán elkapott. The post Delhusa Gjon: Vírust...
2021-03-12 08:07:26

Delhusa Gjon: Vírustagadó voltam, bevallom férfiasan

Az énekes a Bréking című traccsműsorban vendégeskedett, ahol előbb arról beszélt, megszületett első unokája, majd kitér a koronavírusra is, amellyel eléggé megszenvedett az elmúlt hónapokban. Kapcsolódó Megszületett Delhusa Gjon első unokája Két hete lett nagypapa az énekes. Én vírustagadó voltam, bevallom férfiasan. Ilyen életforma mellett? én kint élek a Pilis lábánál, lovaink vannak, minden nap jövünk-megyünk, kinn élünk a réten. Nem iszom, nem dohányzom, az enyém egy mintaértékű élet. Engem nem kaphat el a réten semmi. És aztán elkapott. The post Delhusa Gjon: Vírust...
2021-03-12 08:07:31

Visváder Tamás és Palácsik Lilla most először posztoltak fotót a gyerekükről

Októberben született meg Palácsik Lilla és Visváder Tamás első gyereke, akit Noah névre kereszteltek. Azóta tudatosan kerülik, hogy a baba arcát közösségi oldalukon, nyilvánosan megmutassák, az ő védelmében. Most mégis kivételt tettek ezzel kapcsolatban, ugyanis Palácsik Lilla posztolt egy teljes alakot fotót kisfiáról. A fotót ide kattintva lehet megtekinteni. Kapcsolódó Visváder Tamás és Palácsik Lilla gendersemlegesen nevelik gyereküket Már a babaszoba berendezésekor tudatosan eldöntötték. The post Visváder Tamás és Palácsik Lilla most először posztoltak fotót a gyerek...
2021-03-14 13:09:10

Iszak Eszter: 15 évesen már egy hipermarketben dolgoztam

A Bréking legutóbbi adásában mesélt arról Iszak Eszter, hogy tinédzserkora óta dolgozik. Én sosem szerettem volna kiszolgáltatott helyzetben lenni senkinek. Én mindig a saját pénzemmel gazdálkodtam. Kevésbé jó anyagi körülmények közül jövök, úgyhogy én 15 évesen már egy hipermarketben dolgoztam pénztárosként, árufeltöltőként, kóstoltató hoszteszként és én azt mindig félretettem ? kezdte a modell, aki konkrét példákat is mondott arra, hogy mire költötte a pénzét. Ha szezonon kívül szerettem volna görögdinnyét venni, akkor tudtam, hogy én ezt megkerestem, tehát megengedhetem magamnak. Nagyon tu...
2021-03-16 09:07:03

Tücsi kezét harmadik nekifutásra tudta megkérni a férje

Tücsi, azaz Aryee Caludia Dedei a Bréking műsorában mesélte el, hogy párja, Sofron István hogyan kérte meg a kezét. A sportoló először az évfordulójukon hagyományossá vált horvátországi nyaralásukon szerette volna feltenni a nagy kérdést, de végül nem talált megfelelő gyűrűt hozzá. Utolsó este elmentünk egy étteremben és mondta, hogy el kell mennie mosdóba, de egy ilyen 30 percig nem jött elő. Aztán utólag mesélte el, hogy amikor sétáltunk látott egy ékszerüzletet és ő elrohant oda, hogy hátha talál valamit, amivel meg tudja kérni a kezem, de végül ez nem ott történt meg. Kapcsolódó ...
2021-03-16 10:05:58

Veréb Tamást megpróbálta megverni volt barátnője

Veréb Tamás vendégeskedett a Bréking stúdiójában, ahol az ?aljas párkapcsolati húzásokról? beszélgettek, a színész-énekes pedig kifejtette, ő már volt olyan kapcsolatban, ahol a másik fél elég erőszakos volt. Volt egy viszonylag rövid kapcsolatom egy hölggyel, aki nagyon féltékeny volt, teszem hozzá, teljesen alaptalanul, és akkor úgy gondolta, hogy neki az belefér, ha a féltékenységi roham közben megpróbál engem megverni. Nyilván ez egy aránytalan küzdelem lett volna. Én pedig, mint férfiember, nyilván már akkor is úgy voltam, hogy ettől teljesen elhatárolódom, alapvetően ettől az egésztől, ...
2021-03-17 14:06:42

Ganxsta Zolee gagyinak tartja a gendersemlegességet

Ganxsta Zolee a LifeTV Bréking című műsorának vendége volt, ahol a társadalmi szereposztásokról beszélgettek. A rapper a gendersemlegességet és a politikai korrektséget is nagyon gáznak tartja, szerinte nagy baj, hogy a dolgokat nem lehet a nevükön nevezni. Annyira béna ez szerintem, hogy már azt se szabad kimondani, kimondtad, hogy fekete? Azt nem szabad kimondani egy emberről, hogy fekete. Akkor milyen, öcsém, mit mondjak rá? ? fogalmazott a politikai korrektség kapcsán, majd egy büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát. Demcsák Zsuzsa rászólt, hogy a színesbőrű kifejezést kelle...
2021-03-18 10:08:54

Blikk: A Life TV megválik Berki Krisztiántól

A Blikk szerint a Life TV nem szeretne tovább együtt dolgozni Berki Krisztiánnal, és már nem is forgatnak többet vele. A lap úgy tudja, ez az elhatározás érett egy ideje, és nincs arra bizonyíték egyelőre, hogy a Berki ellen büntetőfékezés miatt indult eljárás befolyásolta volna a csatorna vezetését a döntésben, bár biztosan nem segített a helyzeten. Mint a Blikk megjegyzi, Berki Krisztián már a Bréking! nemrég közzétett új plakátjain sem szerepel, pedig ezeket még a botránya kirobbanása előtt készítették. Kapcsolódó Letöltendő börtönt kértek Berki Krisztiánra büntetőfékezés miat...
2021-03-22 11:06:15

Berki Krisztiánt kirúgták a munkahelyéről

A Life TV már plakátjairól is levette a celebritást.
2021-03-22 12:05:56

Itt a vége, Berki Krisztiánt kirúgták a munkahelyéről

A Life TV már plakátjairól is levette a celebritást.
2021-03-22 12:06:36

Hajdu Steve szerint a királyi család ?csak dísznek van?

A Bréking című műsorban a brit királyi családról diskuráltak a műsorvezetők és a meghívott vendégek, Hajdu Steve-nek sziklaszilárd véleménye van arról, hogy Erzsébet királynőék kizárólag a bulvár miatt vannak jelen a brit állampolgárok életében. Kapcsolódó Blikk: A Life TV megválik Berki Krisztiántól A Life TV nem szeretne tovább együtt dolgozni Berki Krisztiánnal, és már nem is forgatnak többet vele. Ők a bulvár miatt vannak Angliában. A 70 millió alattvaló közül 50 millió azért azt akarja, hogy ne legyen alkotmányos monarchia. Az első világháború alatt az európai uralko...
2021-03-24 09:06:38

Bereczki Zoltán a LifeTV-n lesz műsorvezető

Hajdú Péter az Instagramon jelentette be, hogy Bereczki Zoltán a LifeTV-re költözik, ahol az Ébredj Velünk című reggeli műsort fogja vezetni. A csatornától egyébként a napokban távozott Berki Krisztián, Hajdú szerint ez nincs összefüggésben a celeb rendőrségi ügyével. Örömmel jelentem, hogy a Life TV új igazolása: Bereczki Zoltán Zoli az élő, reggeli műsorunk, az Ébredj Velünk új műsorvezetője lesz   A bejegyzés megtekintése az Instagramon   Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés The post Bereczki Zoltán a LifeTV-n lesz műsorvezető ...
2021-03-24 12:06:04

Holdampf Lindát leöregezte egy internetes kommentelő

A LifeTV Bréking nevű műsorában Demcsák Zsuzsa arról beszélt, hogy reméli, a közösségi médiában előforduló verbális agresszió hamarosan bűncselekménnyé válik, mire Holdampf Linda elárulta, hogy őt például valóban megviselik a rosszindulatú kommentek, melyekkel saját oldalán találkozik. Rosszul vagyok ettől. Nekem pont múltkor volt egy ilyen esetem. Nekem fáj, ha csúnyán beszélnek, és nem csak, ha rólam, hanem akár valamelyik szeretteimről is, nehezebben viselem. Valaki nagyon jópofán az egyik képemnél leöregezett. Olyan képet raktam ki, amin szemüveg volt rajtam, és visszaírtam, de sajnos ő m...
2021-03-26 12:06:23

Koós Réka: A párom irgalmatlanul jó pasi

A Bréking műsorvezetői és vendégei azt beszélték ki a legutóbbi adásban, hogy a férfiak mennyire tudnak hiúak lenni, mire Koós Réka elmondta, hogy az ő párja nem tölt el órákat a fürdőszobában és mégis jól néz ki. Az én páromat Fodor Bálintnak hívják. Már elnézést kérek, de irgalmatlanul jó pasi és rengeteg reklámban is szerepel, ami bizonyítja is ezt. Ő felkel nyolc órakor és nyolc óra tíz perckor ül az autóban. Nem tudom, hogy csinálja. A kettő között pedig nem sminkel, hanem nyilván felöltözik és megmossa a fogát. Ennyi és milyen jó pasi ? áradozott Koós, aki már hét éve együtt van pasijáv...
2021-03-30 10:06:05

Balázs Andit szexjelenetre kérték fel egy külföldi filmben, de nem vállalta

Balázs Andi a LifeTV Bréking című műsorában mesélt a lehetőségről, ami az első nemzetközi filmes munkája lehetett volna ? mármint ha elvállalja. A színésznőt egyszer megkeresték, hogy szerepeljen egy francia-magyar koprodukcióban készülő filmben, amiben egy sztriptíztáncosnőt kellett volna alakítania. A válogatási procedúra nélkül is megkapta volna a szerepet, mert a film készítői bevállalósnak tartották, és ezért szerintük passzolt volna hozzá a karakter. Azonban amikor rákérdezett, miről van szó pontosabban, azt a választ kapta, hogy a filmben sztriptíztáncosnőt játszva egy súlyos szexjelen...
2021-03-30 17:07:16

Szabó Ádám szerint a szexszel végződő első randik nem vezetnek komoly kapcsolathoz

A 28 éves Szabó Ádám a LifeTV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy véget ért a kalandozós időszaka, és ha megtalálja az igazit, kész megállapodni. A Blikk cikke szerint az énekesnek saját módszere van a komolytalan szándékokkal közeledő nők kiszűrésére. A műsorban Szabó Ádám elmondta: a komoly kapcsolatai sosem úgy kezdődtek, hogy már az első randin volt szex, az mindig csak a második vagy a harmadik randi után történt meg. Ebből kiindulva olyan partnert keres, aki nem adja be a derekát rögtön az első alkalommal. Persze aztán hozzátette, hogy igazándiból semmi gondja nincs az utóbbival s...
2021-03-31 11:10:28

Dér Heni szerint az apja sokáig abban bízott, hogy az éneklési vágya csak egy múló hóbort

A Brékingben járt Dér Heni, ahol a szülői elfogadás és támogatás témában fejtette ki véleményét és saját tapasztalatait abból az időszakból, amikor még otthon élt. Nemhogy ösztönzést nem kaptam, hanem amíg otthon éltem, folyamatos lebeszélés és küzdés volt apukám és közöttem, hogy ne ezt a pályát válasszam. Nagyon bíztak abban, hogy én ezt majd kinövöm, és ez egy ilyen múló szeszély, mint amikor valaki pilóta vagy rendőr szeretne lenni. A gyerekeknél ez abszolút így van. Nem múlt el, és apukám nyilván aggódásból vagy féltésből próbált óvni ettől a pályától. Nyilván határon túli, kisebbségi ma...
2021-04-01 09:06:11

Szabó Ádámnak egyszer azt mondta egy szolfézstanár, hogy inkább ne erőltesse az éneklést

Szabó Ádám a Bréking című műsorban vendégeskedett Dér Heni és Curtis társaságában, mikor arról kezdett beszélni, hogy régen egy szolfézstanár le akarta beszélni arról, hogy komolyabban foglalkozzon az énekléssel. Végül nem hagyta annyiban a dolgot, és úgy döntött, újra nekigyürkőzik az éneklésnek. Egy szolfézstanár nekem régen azt mondta, hogy az éneklést felejtsem el. Tényleg, merthogy annyira rossz hangom volt gyerekként, hogy mondta, hogy egyáltalán nem kéne ezzel foglalkozni és ne is erőltessem ? mondja, mire Demcsák Zsuzsa felteszi a kérdést, hogy mély nyomot hagyott-e benne az eset. Nag...
2021-04-01 12:06:54

Csonka András leszervezte, mit tegyenek a szomszédok, ha ő sztrókot kapna

Csonka András volt a LifeTV Brékingjének vendége (a csatornán, ahol amúgy reggeli műsort is vezet), ahol a ?menekülőhelyekről? beszélgettek, ahová az emberek elvonulhatnak, ha nyugalomra vágynak. Én nem vagyok olyan bátor, hogy kiköltözzek. Engem szorongással tölt el, ha nem érzek egy kicsike nyüzsgést körülöttem ? ha akarom. Legyen valami biztonságos menekülő útvonal. Eszembe szokott jutni az is, hogy a lakóházban, ahol lakom, én mondtam a lakótársaimnak, hogy ne haragudjanak, ha netalántán én éjjel kijövök a lépcsőházba, ne gondolják, hogy az egy film, ha elkezdek segítségért kiáltani. Jöjj...
2021-04-06 07:06:45

Visváder Tamásék minden hónappal pénzzel támogatják néhány követőjüket

Visváder Tamás a Bréking műsorában mesélt arról, hogy feleségével, Palácsik Lillával sok segítségkérő üzenetet kapnak, amióta népszerűek a közösségi oldalaik. Visváder elmondta, hogy ezekből válogatva, anyagilag támogatják a követőiket. Kapcsolódó Ritka alkalom, hogy Visváder Tamás és Palácsik Lilla megmutatták gyereküket Valószínűleg ezután jó sokáig nem lehet majd látni kisfiukat. Nekünk minden hónapban van egy olyan Lillával, tizedike környékén, hogy az első ötnek, aki ír, segítünk. Nyilván nem tudsz milliókat küldeni, de húszezer, harmincezer, ötvenezer, kinek mi segí...
2021-04-07 08:06:21

Cooky és családja a LifeTV realityjének új szereplői

Miután az utóbbi hetekben kevesebb celeb szerepelt a LifeTV Van életünk című realityjében, ezért a csatorna beújított egy másik családot. Kapcsolódó Blikk: A Life TV megválik Berki Krisztiántól A Life TV nem szeretne tovább együtt dolgozni Berki Krisztiánnal, és már nem is forgatnak többet vele. Szuper hírünk van! Mostantól @cooky_hivatalos és @szecsidebora, illetve a két picurijuk, Kevin és Nátán hétköznapjait is követhetitek a Van életünkben ? osztották meg közösségi oldalukon a hírt. Cookyék első szerepléséről pedig már meg is osztott egy videót, amiben a rádiós párja...
2021-04-07 10:06:35

Bréking: háromszorosára emelkedett Magyarország aranytartaléka!

Rengeteget vásárolt az MNB.
2021-04-07 11:06:19

Curtis: Egy férfi küldött meztelen fotót, ráadásul szakmabeli

A rapper a Bréking legutóbbi adásában mesélt arról, hogy sokszor kap szexuális ajánlatokat, de nem nagyon van olyan üzenet, ami kiverné nála a biztosítékot. Már amennyiben nőtől érkezik a dolog. Nekem volt olyan, hogy egy férfi adott ajánlatot. Az kiverte a biztosítékot. Küldött meztelen fotót, ráadásul szakmabeli. Kérdeztem tőle, hogy mikor értett engem félre vagy miből gondolja, hogy nekem ehhez lenne kedvem ? mesélte Curtis, aki nemrég A Két Lotti vendége volt. Kapcsolódó Érettségim nincs, de platinalemezem van | A Két Lotti Két év után újraindult A két Lotti, az első részbe...
2021-04-12 08:06:18

Harsányi Levente: A ?vagyok youtuberek? létezését nem tudom elfogadni

Harsányi Levente a Brékingben fejezte ki ellenszenvét a youtuberekkel kapcsolatban. Elmondta, hogy úgy általánosságban sem nézi sokra a tartalomgyártókat, de azoktól végképp kirázza a hideg, akiknek a videóik nem szólnak semmiről. A tematikus youtuberségnek, azoknak az oldalaknak, amik valamiről szólnak, mindegy, hogy zene, főzés, utazás, jó csaj, annak valami értelmét látom. Nem sokat, de valamit. De a vagyok youtubereknek a létezését egyszerűen nem tudom elfogadni ? mondta Harsányi Levente, mire a műsorvezető Hajdu Steve megkérdezte: Megveted őket? Semmirekellőknek tartod őket? Kapcsoló...
2021-04-12 10:07:08

Hajdu Steve: Az óvodástársaim azt játszották, hogy levágnak engem

Hajdu Steve a Bréking adásában mesélt arról, hogy kövér kisgyerek volt, emiatt pedig rendszeresen kigúnyolták és megalázták a társai. Óvodában zsírpaplannak csúfoltak és télen, amikor nem tudtunk kint játszani az udvaron ? falusi óvoda volt ? azt játszották, hogy levágnak engem. Én voltam a disznó, de minden nap. Egy játéktelefonnal perzseltek és utána kaparták le a szőrömet. Szörnyű volt, azért ez úgy megmaradt ? idézte fel a színész. Kapcsolódó Lakatos Márk: Vajon Schobert Norbi a családjában lévő túlsúlyosokat is csimpánzcsöcsűnek és vágósúlyúnak nevezte? Osváth Zsolt, Német...
2021-04-14 15:05:58

Németh Kristóf: Hiú vagyok és nagyon elégedett

A színész a Bréking egyik témája kapcsán ismerte el, hogy nagyon fontos számára a külseje, és annyit foglalkozik vele, hogy nem is tudna belekötni magába. Nekem a szakmámból is adódik, de egyébként persze, bennem van hiúság. Viszont hozzá kell tennem, hogy rendkívül elégedett vagyok az esetek többségében. Ez a legrosszabb fajtája a hiúságnak, de nem vagyok önképzavaros. Ez egy ilyen szakma. Én hiú vagyok és nagyon elégedett ? mondta nevetve Németh Kristóf. Kapcsolódó Németh Kristóf elkapta a koronavírust az oltása után Kínai vakcinával oltatta magát egyébként. The post Ném...
2021-04-20 10:06:08

Demcsák Zsuzsának nem a férje a zsánere

A műsorvezető a Brékingben beszélt arról, hogy korábban a vízilabdázó Kásás Tamás testesítette meg számára a férfit, ennek ellenére beleszeretett indiai férjébe, aki egyáltalán nem a típusa. Van típusom. Magas, két méter, szőke, név nélkül Kásás Tamás. Nekem ő volt a típusom, ez a sportos, szálkás, magas. A férjem nem magas, nem szőke, nem Kásás Tamás, tehát nem ezen múlik, de a zsáner attól még létezik az embernek az életében. Az, amit jobban megnéz vagy jobban megakad rajta a szeme ? magyarázta Demcsák Zsuzsa. Kapcsolódó Demcsák Zsuzsára ujjal mutogatnak, mert a férje fiatalabb ...
2021-04-20 14:06:13

Bréking: a német alkotmánybíróság nem kaszálja el az EU helyreállítási alapját

Kezdődhet a pénzosztás.
2021-04-21 11:05:49

Balázs Andi egy baki miatt horror előadást csinált a Micimackóból

Balázs Andi a Bréking legutóbbi adásában idézte fel néhány kellemetlen színházi élményét. Gonosz polipot játszottam A kis hableány című darabban. Olyan helyen játszottunk, ahol a takarásban voltak dolgok. Elindultam a színpadra és a nyolc lábamból az egyik egy kis hűtőbe beleakadt. Éreztem, hogy kicsit nehézkes a mozgás, aztán odanéztem és már a kollégám szaggatta le rólam a hűtőt. Borzasztó volt ? mesélte nevetve a színésznő, akinek nem ez volt az egyetlen bakija a jelmezekkel. Micimackó előadáson Bagoly is voltam egy kicsit az elején, aztán Kangát alakítottam. Elkezdtem pakolászni a takarás...
2021-04-21 15:06:04

Tóth Andi szerint őt felszínesen ítélik meg az emberek, mert ?egyszerűbb meglátni a dekoltázst?

A LifeTV Bréking című beszélgetős műsorában bukkant fel Tóth Andi, akit az úgynevezett botrányairól is faggattak a műsorvezetők, hiszen az énekesnő több olyan képet is feltöltött közösségi oldalára az elmúlt években, mellyel heves vitát, sokszor nemtetszést váltott ki követőiből. Kapcsolódó Tóth Andi kiposztolta, ahogy Tóth Gabi őt alázza egy zárt Facebook-csoportban Azt mondja, ez rendszeresen előfordul. Akikkel én tényleg jóban vagyok, ők nagyon ismernek. Kevés embernek engedem, hogy tényleg belelásson a valódi énembe. Ennek az öt embernek megengedem, ők mindent tudnak,...
2021-04-22 10:06:04

Szebeni István a nyilvános szoptatásról: Nem gondolom, hogy ez bárkiben is jó érzést kelt

Az nlc.hu szemlézte a LifeTV-n futó, Bréking című traccsműsor következő napirendi pontját, melyben a nyilvános szoptatás kérdését járták körül. A témában Szebeni István is véleményt formált, ha már a stúdióban volt. Nyilván ez egy természetes dolog, sőt, talán az egyik legszebb dolog lehet egy nőnek az életében, mert ennél intimebb viszony szerintem egy gyermekkel nem lehet. De ez nem tartozik senkire. És én ettől fogva, nem gondolom azt, hogy ez bárkiben is jó érzést kelt. Én nem tudom elképzelni. Vasvári Viviennel megértik egymást ezek szerint: Kapcsolódó Vasvári Vivien kiakadt...
2021-04-22 14:06:11


Kateg?ri?k:


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napjaLegkeresettebbek

•   multiapro   •   e mail lista   •   apro hirdetesek   •   elad?start=301   •   WWW   •   elad?start=601   •   motor   •   apró hirdetés   •   apróhirdetés   •   Bandog   •   1000poweredbyaltocms boldog   •   f 1 1 1 1   •   hirdetesek   •   static   •   villanyszerelő tanfolyam   •   apro keres   •   bitrix   •   személyszállítás   •   banners   •   ca   •   wp login.php   •   3 szob   •   hír   •   Fényező kamra   •   toll összeszerelés   •   news   •   arany   •   férfi karóra   •   shop   •   magánhitel   •   magánhitel azonnal   •   ............   •   Németország   •   Ausztriai munka   •   1 7 1 7 1 7 d 17l171 7 serd lyben   •   eladó   •   Program   •   deal   •   e mail   •   pres   •   cont   •   elad   •   pos   •   használt   •   ..   •   horgász   •   radio   •   ingyen házhozszállítás   •   a33proka1   •   lak  

TOP keres?sek

•   állás munka   •   ingatlan   •   honlap szerkesztés   •   honlap szerkesztő   •   ingyen zene   •   ingyen játékok   •   weboldal készítés   •   apróhirdetés   •   facebook   •   ingyen hirdetés   •   ingyen apróhirdetés   •   vacsoracsata   •   térkép   •   youtube   •   olcsó weboldal   •   magyarország   •   honlap olcsón   •   budapest   •   ingyen   •   szótár  

Most keresik

•   dontoertugranakvizbe ferfipolosainkimeape nteki program2   •   dunabahajtottegyauto   •   Karsai László   •   Szemtől szemben   •   Az Űrhajós   •   jonazigazitelesalapo sanmegvaltoztatjaako zlekedestazorszagesz akireszein 2   •   golyahir53evesenapal eszordogtiborcsipave grecsaladotalapitaho oligansfenegyereke   •   EldenRing:Shadowofth eErdtree   •   dunaba hajtottegyauto   •   gaiadiscoverymachine updatesstarcatalogue   •   Március 1   •   legkisebbtollakasfel ujitas 184   •   VillanyszerelésSzámí tógépjavításBojlersz erviz   •   gaia discoverymachine updates starcatalogue   •   Zámbó Árpy   •   mozivasznon atothjanosmunkassaga tbemutatofilm 2   •   onlineaukciósszoftve r   •   kemenyeladokreakemen yelado 15   •   dunaba hajtott egyauto   •   kvgp kvfzhasznltkvgp   •   mileszittharryherceg elutasitottakarolyki ralymeghivasategyrer osszabbaviszonykette jukkozott   •   dramaicsatabaneuroli gadontoshangaadamcsa pata arealmadrid   •   dramaicsatabaneuroli gadontoshanga adamcsapata areal madrid   •   Elden Ring:Shadowofthe Erdtree   •   Szendi Nóra   •   dobsontiboralakastuz eknelalegnagyobbvesz elytaszenmonoxidesaf ustokozza 3   •   dramai csatabaneuroliga dontoshanga adam csapata areal madrid   •   Duna Terasz Grande   •   Badacsonytomaj   •   Navalnij temetése   •   kvgpkvfzhasznltkvgps aecojura kv   •   Elden Ring: Shadowofthe Erdtree   •   kvgp kvfzhasznltkvgpsaeco jura kv   •   kvgp kvfzhasznltkvgp saecojura kv   •   kvgp kvfz hasznltkvgp saeco jura kv   •   dramai csataban euroliga dontos hanga adam csapata a real madrid   •   Elden Ring: Shadowof   •   Elden Ring: Shadowof the Erdtree   •   EldenRingShadowofthe Erdtree   •   dobsontiboralakastuz eknelalegnagyobbvesz elytaszenmonoxid esafustokozza 3   •   TeherTaxiXIX.kerület 06206139977   •   bontotttéglaindex2ph poptioncomproperties   •   a fajo vb   •   A keselyű három   •   m mor and 1=1   •   latta valahol   •   jordan otanemkezdettugysenk imintstephcurry   •   dan rodricks at the   •   nezzen be ez   •   Anna bál szépe. 2023  

srv.161.